Resimlerle Kızılay Konulu Resim Yarışması Okulumuzda Gerçekleştirildi

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Fatsa Kızılay Başkanlığı iş birliği ile  okulumuzda 4.sü düzenlen Resimlerle Kızılay konulu resim yarışması okulumuz öğrencileri ve ilçemizdeki diğer okul öncesi eğitim kurumlarının öğrencilerinin katılımıyla 01/11/2023 çarşamba günü saat 10:00 da okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Resim yarışmamıza katılan bütün öğrenciler birbirinden güzel eserleriyle ülkemizin geleceği konusunda bizi umutlandırmıştır. Yarışmamıza katılan bütün öğrencilere teşekkür ediyoruz. Yarışma sonucunda ortaya çıkan eserler ilçemizde görev yapan öğretmenlerden oluşan bağımsız bir komisyon tarafından değerlendirilmiştir.  Yarışmaya toplamda 36 eser katılmış olup yarışma komisyonun değerlendirmesi sonucunda Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu öğrencisi Nisan ÖZCAN'ın eseri birinci, Fatsa MTAL Uygulama Anaokulu öğrencisi Öykü Hüma KAŞIKÇIOĞLU’nun ve Fatsa Anaokulu öğrencisi Aksel ÖZDİL’in eserleri ikinci, Toki İlkokulu öğrencisi Batıkan KARAYEL’in ve Fatsa Anaokulu öğrencisi Alisa SÜZEN’in eserleri üçüncü olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.